Импресум


Уредник: Игор Стефанов

Сопственик на Мактел: Популарни Книги ДООЕЛ Скопје

Лице за контакт: Саше Ивановски

Мобилен: 076 764 020

E-mail: sase_ivanovski@yahoo.com