ФОТО ЛЕГЕНДАРЕ: ЕВЕ КАКО СЕ ТЕСТИРАЛЕ НУКЛЕАРКИТЕ ВО АМЕРИКА ВО 50-ТИТЕ - ВО СРЕД НЕВАДА ПРЕД ОЧИТЕ НА СИТЕ

Објавено на 30.12.2017 во 11:16:58 часот | Историја

 

 

* реклами:

 

 

Историја

Македонија