СИМБОЛ ЗА НОВОТО ТЕХНОЛОШКО ВРЕМЕ: БАБА ХРАНИ ДРОНОВИ НАМЕСТО ГУЛАБИ

Објавено на 30.12.2017 во 11:33:58 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија