(ВИДЕО) ПОСЕТАТА НА ЕРДОГАН НА ГРЦИЈА, ПРВА ТАКВА ПОСЕТА ПО 60 ГОДИНИ, НАЈСВЕТОЛ НАСТАН НА БАЛКАНОТ ВО МИНАТАТА ГОДИНА!

Објавено на 04.01.2018 во 14:48:28 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија