(ВИДЕО) ОВА Е ЕДНО ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ДОСТИГНУВАЊА НА ЕРДОГАН: Тунелот ЕВРОАЗИЈА под Босфор, долг 5 километри!

Објавено на 07.01.2018 во 19:08:37 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија