НОВА БУДАЛАШТИНА НА НЕСФАТЕНИТЕ: Пакувана нефилтрирана и хемиски нетретирана вода од реки и езера по цена за 10 евра за шише!

Објавено на 09.01.2018 во 11:03:24 часот | Здравје

Нова будалаштина на несфатените - пиење вода од реки и езера пакувана во шишиња по цена од 10 евра за шише.

Оваа вода содржи бактерии и вируси, освен ако не е изворска вода од планини, реките и езерата се сепак многу опасни, една од придобивките на цивилизацијата е прочистената вода со разни хемикалии и филтрации.

Линк до оваа сторија овде.

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија