По долго и тешко боледување, во Сплит почина балканската новинарска легенда Предраг Лучиќ

Објавено на 10.01.2018 во 10:53:58 часот | Балкан

Еден од основачите на легендарниот неделник Ферал Трибјун од Сплит, новинарот Петар Лучиќ, по долго и тешко боледување денеска почина во Сплит, Хрватска.

Цел балкан тагува по ова големо новинарско име, вистински фанатик за соживот, вистината, моралот и етиката во новинарството.

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија