ХАХАА, АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ ГО НАЧУКАА НА РУСИТЕ И ТОА СО СТИЛ, ЈА КРСТИЈА УЛИЦАТА ПРЕД РУСКАТА АМБАСАДА ВО ВАШИНГТОН БОРИС НЕМЦОВ!

Објавено на 10.01.2018 во 22:27:22 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија