(ФОТО) Луѓе, полека бе со тоа колите да му ебам мајката, све што е над 120 на автопат и над 80 во град е претереано!

Објавено на 14.01.2018 во 20:12:02 часот | Црна Хроника

Ова е во Калифорнија...

 

 

* реклами:

 

 

Црна Хроника

Македонија