И ТУРЦИВЕ ПА КАЈ ЈА СТАИЛЕ ПИСТАТА ОДМА ДО МОРЕТО: Авион за малце ќе станеше подморница во Истанбул!

Објавено на 14.01.2018 во 23:44:31 часот | Свет

Авион на Пегасус за малце ќе загњуреше денеска. Турциве во Истанбул како ја напраиле пистата мала грешка и КАПУТ!

БАр да стаеле некаков браник, банкина, нешто да го сопре авионот колку толку...

Линк до сторијата, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија