Во моментов во земјава, само десет јавни фаци можат да излезат на крај со гнасата Васко Ефтов...

Објавено на 15.01.2018 во 13:12:20 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Само 10 души во моментов имаат интелект, стомак, нерви, искуство и ја владеат политиката длабински и се доволно брутални да излезат на крај со режимското копиле Ефтов.

А тоа се следниве:

1. Фрчко Национале

2. Сашо Ордановски

3. Бранко Геровски

4. Бујар Османи

5. Ким Мехмети

6. Петре Шилегов

7. Радмила Шекеринска

8. Зоран Заев

9. Горан Сугаревски

10. Јас

И токму тоа се луѓето со кои Ефтов НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ СООЧИ, затоа што како и секое перфектно расипано копиле, тој си ги знае своите лимити...

Затоа тој ќе кани само политички маргиналци, аматери, наивчини, фини дечки, политички или префини, или пребоси, или аматери, тешкаши тој и да викне, нема да се соочи со нив затоа што ќе настрада, ќе биде ИСПЛЕСКАН по газот за век и веков...

Затоа што тој има премногу слаби точки, тој е КУРВИЧЕ на режим, КУРВИЧЕ на мафија, тоа е преголема слабост да можеш да се соочиш во дебата со овие погоре наброените а да не настрадаш...

п.с Сега ми текна и на НИКСА и на Коља Мрак! Значи 12 се а не 10!!!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија