ЈУБИЛЕЈ НА ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ МАКЕДОНСКИ БИЗНИС ПРИКАЗНИ: 21 година ТЕЛЕКАБЕЛ

Објавено на 15.01.2018 во 16:00:09 часот | Бизнис

Нашата најуспешна македонска приказна во телеком бизнисот, Роби Телекабел, слави 21 година работа.

По тој повод се огласи сопственикот и извршен менаџер на компанијата, Роберт Димитров:

Освен успешен и богат, Роби е и хуман и општествено одговорен човек.

Донира редовно во Штип и Македонија, а со своите милиони застана и зад Телевизија 24 со што помогна да падне режимот на мафијата на Грујо и Мијалков за што заслужува орден од државата!

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија