Секој прогрес на земјата ќе биде кочен од разни фашисти, расисти, стока назадна проста и кретенска, но мора да ги влечеме и нив на грб и само НАПРЕД СО ПУНА БРЗИНА!!!

Објавено на 17.01.2018 во 11:56:32 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Прогресот на земјата секогаш ќе биде кочен.

Секогаш ќе има стока назадна, глупи ропаци фашистички нацистички расистички, копилиња имбецилни полни со омраза без разлика дали се неписмени или со докторски титули.

Омразата не бира, таа вирее во срцето на сите класи, едноставно или си космополит и добар човек или си копиле полно со омраза, за тоа не помага образованието, за тоа е битна околината во која си растел, луѓето кои те образувале и растеле, средината во која си растел како дете, идеологијата со која ти е заразен умот...

Има доктори, научници, академици кои се исти нацистички копилиња како баграта неписмена од први редови на митинзите на ВМРО ДПМНЕ...

Таква стока има секаде, во сите земји.

Прашањето е колку ние либералите напредњаците може да влечеме напред, колку имаме сила, нерви и мотивација да го влечеме бродот по калта со се стоката качена горе која скока вришти и гребе назад...

Со Заев на чело, овој пат сме посилни! Полни сме со снага и елан да ја извлечеме Македонија од балканското блато, има да ја внесеме земјава во ЕУ и НАТО па мајка Јана нека е!!!

Ќе не биде, па нека цркнат талибанците од ВМРО ДПМНЕ и нејзините сателити!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија