ВЛАТЧЕ ЃОРЧЕВ Е НАЈЛОШОТО ВО МАКЕДОНСКАТА ДЕСНИЦА, ТОТАЛЕН ЛУДАК, РАСИПАН, НЕЧЕСЕН, БЕСРАМЕН, СПРЕМЕН ДА ГЛУМИ ЛУДИЛО БЕЗ ОКО ДА МУ ТРЕПНЕ!!!

Објавено на 18.01.2018 во 13:34:25 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Каков гад! Каков психопат!

Владата на СДСМ била режим а они биле жртви затоа што морало да одговараат за кланицата од 27-ми април?!

Наместо да се извинуваат за таа кланица, они глумат жртви на некаква хунта?!

Они биле патриотите и домаќините, требало да не им попуштаме на соседите и да бидеме во вечна дипломатска војна и со нив и со Албанците, но и покрај тоа требало да одиме во ЕУ и НАТО?!?!

Какво гнасно копиле, каков психопат!

Ова нормален човек не може да го збори на тв без око да му трепне, за ова треба да си болен човек, ладнокрвно да се правиш будала пред цела јавност, за ова треба вродена маана, дефект во психата, ова е талент на монструм!

Влатче клатиглавче е симбол на се она што е погрешно во македонската десница. Влатче е дури и најлошото во десницата, симбол за еден несериозен шарлатан спремен да се препелка во пепелта, да вреви, да се качува по дрвја како мајмун, да се кикоти како ПОКЕР во најдобрите изданија на Бетмен, Влатче е политички сериски убиец, 20 години е во политиката, и 20 години шири само магла, омраза, смут, плитки детски мамјмунарии а не сериозни политики.

Вечен кловн, вечен шарлатан, вечен шупак од кој земјава ништо арно не виде, само штета!!!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија