ПРЕКРАСНО, ОВА Е ЕВРОПСКА И СВЕТСКА МАКЕДОНИЈА: Заев и Мерко заедно на фрлањето на крстот во Струга

Објавено на 19.01.2018 во 13:32:17 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет