(ВИДЕО) Трогателна приказна од Вуковар: Двајца браќа пукале еден на друг како припадници на двете завојувани страни во битката за градот во 1992-ра!

Објавено на 19.01.2018 во 19:26:02 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија