(ВИДЕО) МЕСИЌ ДО НОВИНАРОТ НА ХРТ: Абе што си ти, усташ или четник? Новинарот како од пушка: Партизан!

Објавено на 21.01.2018 во 00:18:42 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија