(ВИДЕО) Мел Гибсон во шоуто на Џо Роган се исповеда за тоа како новата техника со Стем Клетки го продолжила животот на неговиот 100 годишен татко

Објавено на 21.01.2018 во 22:12:00 часот | Здравје

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија