(ВИДЕО) Русија прави своја силиконска долина длабоко во Сибир, во стариот комунистички центар на советската наука - АКАДЕМГОРОД

Објавено на 25.01.2018 во 22:52:00 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија