ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ: Користењето на квалитетно гориво ги намалува дефектите на деловите од вашето возило, заштедувате пари на помала потрошувачка на гориво кое има поголема енергетска вредност, возилото работи потивко и загадува помалку

Објавено на 26.01.2018 во 02:05:26 часот | Коли

 

Користењето на квалитетно гориво ги намалува дефектите на деловите од Вашето возило.

Горивата на Gulf Oil го штитат Вашиот мотор, не предизвикуваат корозија на деловите, ја намалуваат потрошувачката и му даваат дополнителен перформанс на возилото.

Проверете го квалитетот и направете споредба. Се наоѓаме на Бул. Борис Трајковски во Скопје.

Првата бензинска станица на Gulf Oil во Македонија!

Се наоѓаме на Бул. Борис Трајковски (поранешна Првомајска) во Кисела Вода - Скопје.

Горива кои создаваат вистинска хармонија во моторот на Вашето возило.

Американските горива на Gulf Oil достапни во Македонија на првата бензинска станица.

Бул. Борис Трајковски во Скопје. Ве очекуваме!

Моќниот перформанс оди во склад со моќно гориво!

G-Force безоловното гориво на Gulf Oil му дава додатна моќ на Вашето возило, го намалува лошиот звук на моторот, ја намалува потрошувачката и има помала емисија на штетни гасови. 

Бул. Борис Трајковски (поранешна Првомајска) - првата бензинска станица на Gulf Oil во Македонија.

Дизел гориво кое не замрзнува на минусни температури, кое помалку троши и кое му годи на Вашиот мотор!

Премиум Xtream Diesel горивото на Gulf Oil е достапно во Македонија, на првата бензинска станица во Скопје, на Бул. Борис Трајковски (поранешна Првомајска).

 

110 години на патиштата!

Синонимот во светот за производство гориво и лубриканти по 25 земји низ светот и над 1800 бензински станици на светско ниво, од оваа година достапен и во Македонија!

По првата бензинска станица отворена во Питсбург, Gulf Oil низ годините станува еден од најголемите дистрибутери на гориво во светот, со повеќе од 1800 бензински станици. 

Проверете го квалитетот на Gulf Oil горивата на првата Gulf бензинска во Македонија, која се наоѓа на ул. Борис Трајковски (поранешна првомајска).

 

 

* реклами:

 

 

Коли

Македонија