(ВИДЕО) Најуспешниот музичар на денешницата, Џеј Зи: Не се срамам да признаам дека бев на психијатар, не треба луѓето да се срамат од тоа, мозокот може да се разболи како секој дел од телото

Објавено на 28.01.2018 во 22:18:11 часот | Здравје

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија