(ВИДЕО) ОВОЈ ЦРЕП ВОДИ НЕВЛАДИНА КОЈА СЕ ВИКА ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ И КРЕИРАЊЕ ПОЛИТИКИ, А ПРЕДЛАГА ДА СМЕ БАТАЛЕЛЕ ЕУ И НАТО?!?!

Објавено на 29.01.2018 во 20:56:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет