(ВИДЕО) ДЕБАТА НА МАКФАКС: Шарена револуција не ухлеби никого, сите ние во НВО секторот заработувавме 3 пати повеќе отколку сега во владата!

Објавено на 29.01.2018 во 21:13:00 часот | Македонија

- Шарената револуција не служеше да ухлеби некого, затоа што ние сега во влада заработуваме три пати помалку отколку кога бевме во НВО сектор, се работи за броба за принципи и идеали и желба да смениме нешто во државата!

Петрит Сарачини на дебата во студиото на Макфакс.

Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет