(ВИДЕО) Илче Гебелс и се пофали на Лупевска: Можевме и повеќе од 35 000 амандмани, ама си рековме ај да не претераме!

Објавено на 30.01.2018 во 14:07:47 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет