УШТЕ ЕДНА ПОТРЕСНА ПРИКАЗНА ЗА ЅВЕРСТВАТА КОИ ГИ ПРАВЕЛЕ МИЈАЛКОВ И ГРУЕВСКИ: Сопственик на дискотека во Радовиш се жали дека му барале мито, откако одбил, му пишале казни во висина од пола милион евра и го претепале до смрт!

Објавено на 30.01.2018 во 19:33:54 часот | Македонија

Така е Саше го подржувам господинот Роби Телекабел!

Исто и јас имав дискотека во Радовиско Ињево, се викаше кафе бар Лав, имаше капацитет околу 1000 души.

Ме претепаа до смрт, неколку коли ми кршеја и палеа, и платив казни преку пола милон евра заради нивните рекети што не ги прифатив.

А фирма сум имал од татко ми преку 40 години дојдоја тие лешинари кучиња на Сашо и Грујо и ми зедоја све!

Замисли кафе барот работеше од 1988-ма се до 2012-та, цели 24 години и на крај мораше да го затвориме, не се издржуваше!!!

Ванчо Костадинов, Радовиш

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет