ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА ТЕЛЕКАБЕЛ Е ЕДИНСТВЕН КАБЕЛСКИ И ИНТЕРНЕТ ОПЕРАТОР КОЈ НЕ ГИ ПРИНУДУВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ НА ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР?!

Објавено на 30.01.2018 во 19:43:23 часот | Бизнис

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија