(ВИДЕО) ПАДНА ПРВИОТ ШАРЕН РЕВОЛУЦИОНЕР: Владата го разреши Александар Донев од агенција за туризам, таксистите не мора веќе да знаат англиски, цената на водата нема да поскапи, укинати субвенциите за домашни музичари!

Објавено на 30.01.2018 во 19:53:13 часот | Македонија

Линк до краткото видео на кое портпаролот ги обзнани најважните одлуки на најновата владина седница, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет