БУЈАР ОСМАНИ И НИКОЛА ДИМИТРОВ ВО МРТВА ТРКА КОЈ ЌЕ ПОСЕТИ ПОВЕЌЕ ЕВРОПСКИ МЕТРОПОЛИ ЗА ДА ЛОБИРА ЗА ВЛЕЗ НА ЗЕМЈАТА ВО ЕУ И НАТО!

Објавено на 30.01.2018 во 20:24:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет