(ВИДЕО) Трогателна исповест на Стипе Месиќ за Тв 24: Сум растел сирак без мајка и татко, но успеав да станам претседател на Југославија и два пати на Хрватска

Објавено на 30.01.2018 во 20:54:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет