(ВИДЕО) Научниците пронајдоа неуништиво античко животинче во морињата и пробуваат да го мутираат со луѓе за и луѓето да бидат отпорни на мразеви, жештини, суши, радијација, глад...

Објавено на 01.02.2018 во 23:56:54 часот | Наука

 

 

* реклами:

 

 

Наука

Македонија