ЕВЕ КАКО РАБОТИ РАКЕТАТА ФАЛКОН, НИШТО НЕ СЕ ФРЛА, СЕКОЕ ДЕЛЧЕ СЕ ВРАЌА НАЗАД НА БАЗАТА!!!

Објавено на 06.02.2018 во 17:54:49 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија