(ВИДЕО) Стипе Месиќ: Југославија требаше да се подели како Чесите и Словаците, значи без војна, мирно, но штета што Слободан сакаше да прави голема Србија!

Објавено на 07.02.2018 во 01:46:53 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија