Изберете ги сончевити колектори на висококвалитетниот бренд Teko Solar: Искористете ја сончевата светлина паметно и заштедете на трошоци за елекрична енергија

Објавено на 07.02.2018 во 01:53:04 часот | Бизнис

💡Искористете ја сончевата светлина паметно и заштедете на трошоци за елекрична енергија
Изберете ги сончевити колектори на висококвалитетниот бренд Teko Solar по најдобри цени.

Соларните колектори од програмата на Teko Solar се единствени на пазарот со трослоен вакум со бакарна превлака од внатре и од надвор на цевките. Со тоа се овозможува прифаќање на сончевата енергија преку видливи, ултравиолетови и инфрацрвени зраци, што овозможува грееење и на облачно и дождливо време.

Гаранција на бојлер: 7 години
Гаранција на електроника; 1 година

nikmit.mk е официјален претставник за продажба на Teko Solar брендот за соларни колектори

Повеќе инфо на: https://m.me/nikmit.mk?ref=tekosolar

тел. 072 625 200

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија