КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ ГО КУПИ ХОТЕЛОТ ЕЛИТ ПЛАЗА ОД СЕАД КОЧАН, СЕГА ТОА ЌЕ ИМ БИДЕ НОВОТО СЕДИШТЕ НА КОМПАНИЈАТА

Објавено на 08.02.2018 во 18:58:45 часот | Бизнис

Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје, од 12.02.2018 година ќе се пресели во нови деловни простории, на адреса Ул. Костурски Херои бр. 38, 1000 Скопје, во деловниот објект „Елит Плаза“, кој е лоциран веднаш позади Универзална Сала.

Почнувајќи од 12.02.2018 година, Ве упатуваме за сите информации за Вашите полиси за осигурување на живот, да ни се обратите на новата адреса.

За сите дополнителни информации, контактирајте не на телефонскиот број 15510.

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија