(ВИДЕО) ЖИВОТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ЕЛОН МАСК, ВИСТИНСКИОТ АЈРОН МЕН НАДВОР ОД ФИЛМОТ

Објавено на 09.02.2018 во 21:07:22 часот | Технологија

Еве ја приказната за Тесла и како Маск ги победи сите големи играчи на дизел и бензин автомобили, на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија