АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СО СЕКОЈ КУПЕН ДОМ ОД 12 ДО 17 ФЕВРУАРИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ ПОДАРУВА ПАТУВАЊЕ ЗА ДВАЈЦА ВО РИМ

Објавено на 13.02.2018 во 01:58:22 часот | Бизнис

Градежниот бренд Адора инженеринг под слоганот „Најмногу љубов на метар квадратен“, по повод Денот на вљубените, со секој купен дом од 12 до 17 февруари, подарува романтично патување за двајца со авион во вечнит град Рим.

Сите граѓани кои за празникот Свети Валентин ќе купат стан со натстандарден квалитет и стил на домување во ексклузивните објекти Адора Flatiron Скопје и Адора Diamond Garden, оваа пролет ќе одат на незаборавно патување во древниот Рим.

Со подарокот посета на величенствениот Рим за купувачите на нов дом во месецот на љубовта, Адора инженеринг ја продолжува 15 годишната традиција за постојана грижа за купувачите, на кои со подароци, награди, внимание и изненадувања, сака да им возврати за дадената доверба со избор на стан од оваа компанија.

Адора инженеринг и со оваа специјална  понуда потврдува дека купувачите од овој градежен бренд секогаш добиваат многу повеќе од дом.

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија