Уписи за танц за деца во KaDance!

Објавено на 17.02.2018 во 23:54:44 часот | Здравје

Танците низ сите времиња се покажаа како општествен феномен кој е носител на културните обрасци и симболи на системот во кој егзистира, фенемон кој го изразува и зацврстува единството на една заедница. Постоењето и потребата од зачувување и сценско презентирање во нивна оригинална, автентична структура, се повеќе ја наметнува потребата за изучување на овие танци, посебно кај младата популација (во конкретниов случај ученици од основното образование).

Уписи за деца на возраст од 6 - 15 години за латино американски танци, латин шоу, хип хоп само во KaDance. Часовите ќе ги одржуваат двајца врвни, професионални танчери и инструктори со долгогодишно искуство во полето на латино американските и стандардните танци, хип хоп, карипските танци и латино фитнесот.

Термини : Понеделник и Среда од 18:00 - 19:00;

Вторник и Четврток од 18:00 - 19:00.

Контакт на фејсбук профилот на Katerina Stojkovska, фејсбук странатаKaDance Dance Club или на телефонскиот број 070/66 94 66 (контакт Катерина)
#KaDance #makeithappen #shockeveryone

 

 

* реклами

 

 

Здравје

Македонија