(ВИДЕО) ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР НА ХРВАТСKА СЕ РАСПЛАКА И СИ ДАДЕ ОСТАВКА НА СРЕД ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА И СИ ЗАМИНА, МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА ОСТАНА ШОКИРАНА ПРЕД НОВИНАРИТЕ

Објавено на 20.02.2018 во 22:08:40 часот | Балкан

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами

 

 

Балкан

Македонија