АМАН БЕ ЗАЕВ, ДАЈ ПРИМИ ГО ЧОВЕКОВ ВО ВЛАДА, УМРЕ ОД САМОНУДЕЊЕ И ПЛАЧЕЊЕ, ВАКА ИЗГЛЕДА УСПЕАЛ 30 ГОДИНИ ДА БИДЕ УРЕДНИК СЕКАДЕ КАЈ ШТО РАБОТЕЛ, КАКО ПРИКАЗНАТА СО ПОЛЖАВОТ КАЧЕН НА МОНТ ЕВЕРЕСТ!!!

Објавено на 25.02.2018 во 01:35:39 часот | Македонија

Во својата најнова колумна, преку 100-та по ред посветена со напади кон младите ПР советници на Заев, Геро пак се нуди себеси, он бил лекот, како искусен и способен старец кој знаел како треба...

Он магично знаел, он чита мисли и знае дека кога Заев вели дека има слаби членови во тимот дека сигурно мисли на неговиот ПР тим дека бил најслаб кој ништо не знае...

Во својата колумна Геро пишува:

Заев ќе успее како „генерал“ ако успее добро да си ја распореди „војската“ и ако конечно одлучи за најважните државни прашања сепак да се советува со искусни „волци“, а не со голобрадести момчиња, родени во независна Македонија, во дигиталното доба, со деца кои своите родители веројатно ги прашуваат: - Тато, тато, не ми е јасно како пишувавте статуси на Фејсбук кога немало интернет?

АМАН ДРУЖЕ ЗАЕВ, ДАЈ ПРИМИ ГО ОВОЈ ЛИГУШ У ВЛАДА, ДАЈ ПОШТЕДИ НЕ ОД НЕГОВОТО ЛИГАВЕЊЕ, ОВОЈ ИЗГЛЕДА ВАКА УСПЕАЛ 30 ГОДИНИ ДА БИДЕ УРЕДНИК СЕКАДЕ КАЈ ШТО РАБОТЕЛ, КАКО ОНОЈ ВИЦОТ ЗА ПОЛЖАВОТ КОЈ СЕ КАЧИЛ НА МОНТ ЕВЕРЕСТ И КОГА ГО ПРАШАЛЕ КАКО УСПЕА ДА СЕ КАЧИШ БЕ ШЕФЕ, ОДГОВОРИЛ, ЕПА КАКО, СО ЛИГАВЕЊЕ....

Еј цела година да ја посветиш во себе нудење на премиерот, јавно да бараш средба со него, јавно да кажуваш кои новинари требало да бидат канети на брифинзи, јавно да го линчуваш најтесниот тим советници на премиерот и да ги обвинуваш за секоја грешка што ќе се деси во владата, притоа користејќи ги своите моќни медиуми кои ги уредуваш како рекетарско орудие ти да се вгнездиш во владата и да диктираш кои медиуми да бидат на црна листа за отстрел па дури и да бараш премиерот да те заштител од критики, да си третиран како некаква ретка бела мечка, ебати патетиката на ова старо дртало извеано...

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет