ЃОРЧЕ ПОЛЕКА НО СИГУРНО ВЛЕГУВА ВО ЦИВИЛИЗАЦИЈА

Објавено на 25.02.2018 во 12:23:42 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет