(ВИДЕО) Филмот Биг Лебовски од 1998-ма на браќата Коен станува култен филм за кој има фестивал, книги, анегдоти, интернет форуми...

Објавено на 07.03.2018 во 11:19:26 часот | Филмови

За тоа како и зошто филмот Биг Лебовски стана култен филм од 90-тите, овде.

 

 

* реклами

 

 

Филмови

Македонија