Повторно, денови на Унгарска гастрономија од 12ти до 18ти Март во Градска Кафеана Пелистер

Објавено на 08.03.2018 во 11:08:52 часот | Кујна

Повторно, денови на Унгарска гастрономија од 12ти до 18ти Март во Градска Кафеана Пелистер.

Once again, days of Hungarian gastronomy from the 12th until the 18th of March in City Restaurant Pelister.

Ручекот и вечерата ке бидат прридружени со изведба на членови од "100 Gypsy Violins of Budapest".

The lunch and dinner service will be accompanied by the performance from members of the "100 Gypsy Violins of Budapest".

 

 

* реклами

 

 

Кујна

Македонија