(ВИДЕО) Боки 13-ка тргнува жестоко со својата интернет телевизија, дали ќе му успее, проектот наликува на Наша ТВ пред 10 години

Објавено на 08.03.2018 во 18:52:49 часот | Македонија

За да успее ова чудо, лекот е само Боки 13-ка да седи во сите емисии и да коментира. Тој има харизма и привлекува внимание затоа што е фрик. Тој е македонскиот Доналд Трамп или Опра Винфри, сеедно...

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет