(ВИДЕО) ШОУ НА ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ НА ТОП ТЕМА: ГЕРО И МИЛЧИН СЕ ПОНАШААТ ИНФАНТИЛНО И ПАРАНОИЧНО, ВЛАДАТА ГРАДИ НОВ СИСТЕМ И ТРЕБА ДА И СЕ ДАДЕ ШАНСА СО ЗДРАВА КРИТИКА НО БЕЗ ПАДАВИЧАРЕЊЕ

Објавено на 09.03.2018 во 10:40:31 часот | Македонија

- Има извесни кадровски промашувања кои го начнуваат угледот на премиерот како добар кадровик, има и извесен проблем со одредени структури на ДУИ кои си тераат по старо како во времето на Грујо, но сепак не сме деца и нема потреба од вакви разочарувања и параноични критицизми и падавичарење, сепак оваа влада креира нов систем и генерално работите се одвиваат добро, со исклучок на стари структури на ВМРО ДПМНЕ кои сеуште не се исчистени и роварат низ институциите и ја кочат владата.

Професор Фрчковски на Топ Тема.

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет