(ВИДЕО) Тајните на Антарктика, ледениот континент, најголемото парче лед на земјината топка, 90% од ледот во светот лежат на јужниот пол

Објавено на 09.03.2018 во 11:38:41 часот | Наука

 

 

* реклами

 

 

Наука

Македонија