Премиерот Заев на средба со претставници на ЕБОР во обид да обезбеди пари за нови патишта, хидроцентрали, гасоводи: Реформската агенда и капиталните инвестиции се врвни приоритети, ќе ја интензивираме соработката со ЕБОР

Објавено на 09.03.2018 во 12:59:17 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет