(ВИДЕО) БОМБА НА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Клинички центар ќе се сели од центарот на Скопје, новата зграда ќе ја градиме во Злокуќани, ќе чини фантастични 420 милиони евра и ќе се гради околу 10 години!!!

Објавено на 09.03.2018 во 13:16:01 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет