РАСИПАНИ ГАДОВИ И КОПИЛИЊА: Дугин и Савин во Скопје го убедуваа народот да не прави компромис со Грција, а потоа заминаа на средба со Златна Зора во Грција за да ги бодрат како да не кочат во ЕУ и НАТО!!!

Објавено на 09.03.2018 во 20:41:26 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет