Брзо и ефикасно решение на вашите проблеми со седата коса!

Објавено на 10.03.2018 во 18:44:03 часот | Бизнис

Брзо и ефикасно решение на вашите проблеми со седата коса!

Со Dexe Black Hair Shampoo за само 10 минути ќе го вратите сјајот и бојата на вашата коса.

Реномираната британска компанија за медицинска козметика Dexe, создаде шампон со уникатна формула полна со природни состојки кои веднаш делуваат.

Шампонот можат да го користат и мажи и жени.

Нарачајте на 078 750 069
или на https://m.me/nikmit.mk?ref=dexeshampoo

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија