Обелете ги вашите заби со WhiteLight и блескајте со вашата насмевка!

Објавено на 13.03.2018 во 10:21:01 часот | Бизнис

WhiteLight избелувачот на заби е револуционерен производ кој работи со светлечка технологија за избелување на заби и можете да го користите во вашиот дом.

Целиот процес ќе ви одземе САМО 10 минути!

Специјална цена од 450 денари за ограничен број WhiteLight производи!

Нарачајте на 078 750 069

или на https://m.me/nikmit.mk?ref=whitelight

 

 

* реклами

 

 

Бизнис

Македонија